Почина Ѓорѓе Балашевиќ

Денеска на 68 годишна возраст почина легендарниот кантаутор Ѓорѓе Балашевиќ.


Тој пред три дена бил хоспитализиран на инфективно оделение .


Смртта како пренесуваат српските портали ја потврдила неговата ќерка Ана.