ФОТО: Јелена Карлеуша со нови “руски” усни

Одамна е познато дека таа вложува многу пари во својот изглед. Од модни ткаенини на светски познати дизајнери до секој дел од телото, Јелена Карлеуша се грижи за секој детал. Овој пат таа ги освежи усните давајќи им го таканаречениот ‘руски волумен’ кој во моментов е најпопуларен во светот.