Саша Богдановиќ позитивен на Ковид-19

Градоначалникот на Центар Саша Богдановиќ објави на Фејсбук дека е позитивен на ковид 19.

Почитувани сограѓани,

И покрај заштита за целото време на пандемијата на КОВИД-19, резултатот од тестот кој го направив утринава, откако почувствував покачена телесна температура е позитивен.