ЗАВРШНИ ЗБОРОВИ ЗА “ТАРГЕТ -ТВРДИНА”, ПРЕСУДА НА 26 ФЕВРУАРИ

Клучниот судски процес што ја тресе Македонија, “Таргет-Тврдина” кој се однесува на уништувањето на опремата за незаконското прислушување се ближи до пресуда.

Денеска во судница се слушаа завршни зборови на одбраната. Поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска рече  дека била една од најголемите жртви во масовното прислушување.

Обвинителството бара највисоки казни за обвинетите