Спасовски од Крива Паланка: Досега над 60.000 членови го ажурирале своето членство

Спасовски истакна дека досега над 60.000 членови го ажурирале своето членство, процесот на реевиденција и активна регистрација кој трае до 25 февруари ќе финишира со организација на првите внатрепартиски непосредни избори за претседател на СДСМ.

И овде во Крива Паланла како и во другите општини низ државата, голем е интересот за реевиденција на членството, но голем е и интересот на нови членови кои секојдневно се приклучуваат кон СДСМ.