Спасовски: Фекален колектор за Сопот, Табановце и Четирце, продолжуваме посветено за Куманово!

„Денеска на редовната седница на Влада ја усвоивме Информацијата за склучување на договор за изведба на проект „Основен проект за фекален колектор за трите села Сопот, Табановце и Четирце”.

Продолжуваме посветено да инвестираме во капитални инфраструктурни проекти.” – информираше на својата Фејсбук страна министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Слични вести

Спорт

blank
blank
blank
blank