Приведен криминалец баран со потерница, осуден на девет години затвор

Полициски службеници од ПО Шуто Оризари и ОКР Чаир на 19.02.2021 го приведоа П.Б. (43) од Скопје, кој се барал со потерница за дозидржување на затворска казна откако избегал од казнено поправна установа. П.Б. е осуден на девет години затвор. Лицето ќе биде предадено на казнено поправна установа.