Максим Димитриевски нема отворено ниту еден штаб, ја нема поддршката од кумановци, Илиевски со 20 штаба на СДСМ гази напред со граѓаните на Куманово

Максим Димитриевски во своето Куманово нема поддршка од кумановци. Имено, тој нема отворено ниту еден штаб во ниту една населба, ниту пак граѓаните кои тој вели дека го поддржуваат не преземаат иницијатива да се организираат и да ја покажат поддршката која Максим вели дека ја ужива.


Од друга страна, кандидатот на СДСМ за градоначалник на Куманово Оливер Илиевски до сега има отворено 20 штаба низ кумановските населби, вклучувајќи ги најбројните и секојдневно е на терен со граѓаните.


Останува да се види дали лајковите на Фејсбук на Димитриевски ќе му донесат победа, или пак, граѓаните гласачи ќе му ја обезбедат победата на Илиевски во прв круг.

извор: centar.mk

Слични вести

Спорт

blank
blank
blank
blank