МВР го пронајде детето кое се изгубило попладнево во Скопје   Во 17.05 часот е пронајдено детето за кое од В.К. денеска во 16.03.часот  беше пријавено дека се изгубило на подрачје на ПС Центар во Скопје. Детето е предадено на родителите.

Слични вести

Спорт

blank
blank
blank
blank