Мнозинството во Собранието и владината коалиција функционираат стабилно посветени на реализација на програмата што е во интерес на сите граѓани

Мнозинството во Собранието и владината коалиција функционираат стабилно посветени на реализација на програмата што е во интерес на сите граѓани

Мнозинството во Собранието и коалиција во Владата се стабилни, посветени на реализација на  утврдените цели и програми, во интерес на граѓаните.

ЛДП има право самостојно да одлучува за својот партиски пристап кон јавноста, но тоа никако не влијае во односите на коалицијата и активностите што се пред нас.

Постојаното пласирање лажни вести се само за внатрешна употреба во ВМРО ДПМНЕ.