Заканите на нервозниот Мицкоски кон професори покажува колку е уплашен и потврдува дека е дел од режимската матрица

И по шест порази од граѓаните, докажаниот губитник Христијан Мицкоски не ја научи лекцијата.

Неговите закани кон професори кои јавно посочуваат дека партиското собирање потписи против пописот е „егзибиционизам кој нема правна основа“ покажува дека Мицкоски е во режимската матрица на неговиот вистински шеф. Секој што мисли различно од Мицкоски е предмет на закана, навреда, омаловажување. Ништо не е сменето во ВМРО-ДПМНЕ.

Мицкоски се заканува затоа што е нервозен, соочен со сопствениот очај.

Затоа шест пати губи од граѓаните, затоа се во опозиција и затоа уште долго таму ќе останат.

Слични вести

Спорт