По барање на МВР судот распиша меѓународна потерница за Мијалков

По поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, како обвинет во случајот „Таргет и Тврдина“, ќе се трага и со меѓународна потерница.

Потерницата ја распиша Кривичниот суд на барање на МВР.