Синот на Мијалков повикан во полициска станица, а по него и сопругата и телохранителите

Јаордан Мијалков, син на Сашо Мијалков, во моментот е повикан во полициска станица во Кисела Вода, дознава „Фокус“.

Дознаваме и дека освен Јордан, на разговор ќе бидат повикани и неговата сопруга, како и останатите членови на неговата фамилија, како и неговото обезбедување.