СДСМ: Правдата е најголемиот дебакл што му се случува на Мицкоски, детето на Мијалков и Груевски е повторно поразен

Правдата е најголемиот дебакл што му се случува на Мицкоски, детето на Мијалков и Груевски е повторно поразен
Откако се покажа дека системот функционира и Сашо Мијалков беше принуден да се предаде, се случи уште еден дебакл на Христијан Мицкоски, детето на Груевски и Мијалков.  
Правдата ја има, и ќе ја има се повеќе и се почесто. Тоа е најголемиот дебакл на Мицкоски, правдата!
По јавното признавање на сите криминални злодела на режимот јасно е дека цела ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски ја држи во заложништво само за да ги заштити Груевски, Мијалков, Камчев, Милошоски, Димовски, Јанушев….
Не успева Мицкоски и нема да успее. Правда има. Сите ќе одговрааат што се огрешиле пред законот.
Сите!