Бегалецот“ Мијалков во куќен притвор со електронска алка

Доби епитет на бегалец, а сега повторно е само обвинет кој очекува пресуда. Екс-шефот на УБК, Сашо Мијалков од вечерва е во куќен притвор по барање на одделението за гонење на организиран криминал и корупција раководено од Вилма Русковска.

По барање на Мијалков променета е и адресата за издржување на куќниот притвор, и сега таа е во една од неговите куќи на Водно.