Дали ова што го зборува Мицкоски било дел од планот кој не им успеа заедно со Сашо Мијалков?

Дали ова што го зборува Мицкоски, дека Сашо Мијалков сакал да побегне кон соседна држава, било дел од планот кој не има успеа?

Затоа ли денеска Мицкоски е „згрозен“?

Одговори за овие прашања треба да даде истрагата.

Мицкоски е згрозен, затоа што не успеа да ги одбрани криминалите на луѓето што го поставија за шеф на ВМРО-ДПМНЕ, тоа се Никола Груевски и Сашо Мијаков.

Останува фактот дека потрчкото на Сашо Мијалков и Никола Груевски, Христијан Мицкоски уште еднаш е поразен во неговите обиди да го одбрани криминалот во редовите на ВМРО-ДПМНЕ.

Патот на правдата е чист и се почесто ќе бидеме сведоци на спроведена правда и на силен одговор од институциите за сите кои се ставаат над законот.