Историска посета: Грчкиот министер за цивилна заштита во посета на МВР

Спасовски на Фејсбук:

Ми претставува искрено задоволство и чест што денеска имам можност да бидам домаќин на висока делегација од Министерството за цивилна заштита на Хеленската Република, предводена од Министерот г. Михалис Хрисохоидис. ????