Миленко и компанија правеле „ковид-групировка“ во Стајковци и завршиле во полиција

При полициска контрола, поради непочитување на мерки за заштита на здравјето во врска со КОВИД-19, приведени се Миленко Неделковски, Александар Пандов, Владимир Панчевски, Александар Митевски и Наталија Митевска од Инфомакс и сопственикот на угостителскиот објект „Кај Џустра“ во селото Стајковци, скопско, дознава Фронтлајн.

Оваа „групировка“ е затекната од полицијата околу 22 часот. Приведени биле вкупно 20 лица.

Извор: Фронтлајн.мк

Слични вести

Спорт