Во суд во Скопје сакал да влезе со нож на расклопување – полицијата го фати!

На 26.02.2021 во Полициската станица Центар, командир на судска полиција од Основен суд Скопје 1 пријавил дека во 09.40 часот во судот, при рутински преглед, кај В.В.(43) од Велес бил пронајден нож на расклопување.