Дури и Сотир Костов им откажува послушност, лажираната анкета го потврдува фактот дека Мицкоски е потрчко на Мијалков и Груевски

Дури и Сотир Костов, некогашниот близок соработник на Груевски почна да му откажува послушност на докажаниот губитник Христијан Мицкоски.

И во измислена анкета на фантомскиот институт на Костов, во лажирани бројки едвај до 63 отсто стигнал Костов.

Ваквите лажирани анкети на соработниците на Никола Груевски само го поткрепува фактот дека Мицкоски е потрчко на Груевски и Мијалков

Граѓаните гледаат и многу добро знаат дека Мицкоски беше поставен од Груевски и Мијалков на чело на ВМРО-ДПМНЕ за да ги брани криминалите на режимот.

Бидејќи не успеа Мицкоски очигледно и преку оваа анкета му е испратена пораката.