Mинистерот Спасовски оствари средба со министерот Бочварски

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на Фејсбук објави дека се сретнал со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

На средба потврдивиле дека зголемувањето на безбедноста на сите учесници на сообраќајот останува наш врвен приоритет.