Заев: ВМРО-ДПМНЕ ќе остане запаметена како најголемиот кочничар!

Мнозинство од пратениците во Собранието ѝ изгласа доверба на Владата.Ја расчистивме маглата, се соочивме со реалноста. – порача Заев откако беше изгласана довербата на Владата во Собранието.Владејачкото мнозинство е стабилно и со тенденција да се зголемува во наредниот период.ВМРО-ДПМНЕ ќе остане запаметена како најголемиот кочничар на реформите, мерките и политиките што се во интерес на граѓаните.Северна Македонија има стабилна власт и разнишана опозиција. – рече Заев.

Слични вести

Спорт