Рангелова го нокаутира Мицкоски: Вака се станува лузер по книга

Даниела Рангелова, поранешна пратеничка и висока партиска функционерка на ВМРО-ДПМНЕ, го нокаутира Мицкоски со еден удар. Tаа на својот профил напиша:
-Дали може да му се верува на овој човек???
Ни Владата падна, ни тој успеа да обезбеди ново мнозинство, за жал!
Пак уште една нова лага, во низата измислици на Мицкоски!!!
Само едно е во право!
“УЦЕНЕТИ ЛУЃЕ МОРА ДА ПЕАТ КАКО ШТО ИМ Е КАЖАНО!!!
ПЕЕЕЕЈ МИЦКОСКИ, НО ДО КОГА???
#ВакаСеСтануваЛузерПоКнига#