Спасовски утре во посета на СВР Куманово

Министерот за внатрешни работи   Оливер Спасовски,  утре  05.03.2021 (петок)  во 09 часот во рамки на своите работни активности, ќе го посети Секторот за внатрешни работи Куманово каде ќе направи увид во градежните активности на објектот, по  што ќе следува изјава за медиумите. 

Слични вести

Спорт