Спасовски: Интезивно работиме на реновирање на СВР Куманово П.С Ресен, Дојран и П,О Ростуше

Согласно временските услови, се одвиваат и реконструкциите на полициските објекти ширум дршавата.


За нас и натаму останува императивно прашањето за квалитативно и квантитативно подобрување на материјално-техничките услови за работа на сите наши вработени, активност што ќе оди во континуитет и понатаму, напиша Министерот Спасовски на социјалните медиуми.