Полицијата ја пронајде исчезнатата 70-годишна скопјанка

Полицајци од полициската станица Беко ја пронајдоа 70-годишната Ленка Најденова која вчера околу 15 часот ја напуштила Клиниката за онкологија каде што се лекувала со радиотерапија.

Жената била пронајдена во близина на скопско Кале и сега таа е заедно со своето семејство.

Инаку, нејзината внука, Магдалена Тодоровска, утрово апелираше до граѓаните да ја контактираат доколку ја забележат нејзината баба.

Слични вести

Спорт