Роналдо морал да го промени домот во Манчестер, овци со своето блеење му го реметеле сонот

Кристијано Роналдо бил приморан да го промени домот во Манчестер, овци од соседната фарма со своето блеење му го реметеле сонот, а и луѓето од обезбедувањето имале неколку замерки за локацијата.

ЦР7 наиде на првите проблеми по враќањето во Манчестер јунајтед, како што пренесуваат медиумите од Англија, тој морал да го промени домот.

Според пишувањето на Сан, овци од соседната фарма со своето блеење му го реметеле сонот на Кристијано Роналдо.

Ова не било единствата маана на луксузниот имот, луѓето од обезбедувањето имале неколку замерки за локацијата, колку таа била пристапна и колку лесно можело да се види што се случува, па било решено Португалецот и неговото семејство да се преселат во нов дом.

blank
blank
blank