Скандал ја тресе Охридската болница.

Секретар на болницата, правник по професија, кој не бил медицинско лице, денеска се вакцинирал заедно со дел од лекарите и медицинскиот персонал во модуларната болница во Скопјe, дознава Канал 5.

Директорот на болницата Горан Балески во ја признал грешката и вели дека ако е потребно ќе понесе одговорност..

Слични вести

Спорт