МВР ќе бара и меѓународна потерница за Мијалков. Судот е на потег!

Судот му одреди мерка куќен притвор на Сашо Мијалков, преземаме мерки и активности за негово пронаоѓање потврдија од министерството за внатрешни работи.

-Распишана е национална потерница. Бидејќи од досега преземените мерки и активности лицето не е пронајдено, ќе го известиме судот и ќе побараме да биде издадена наредба за распишување на меѓународна потерница, велат од МВР.

Слични вести

Спорт