“Повели Максим, вечерва од 20.00 часот на плоштадот во Куманово да видиш што е величествен град” му порачаа Социјалдемократите на Димитриевски

Фејсбук статус на СДСМ:

Повели Максим,
вечерва од 20.00 часот на плоштадот во Куманово да видиш што е величествен град, величествен настан, да видиш што е горд кумановски и македонски народ.

Повели Максим да чуеш како ечи #НАЈДОБРОТО!

Што се однесува до твојата лажна загриженост за привремено остранета канделабра на кумановскиот плоштад, за што пишуваш на фејсбук, НАЈДОБРОТО ти порачува – после величествениот настан истата ќе биде на своето место, а после победата на Оливер Илиевски нашето Куманово ќе добие и многу многу повеќе од тоа:

Модерен плоштад и шеталиште.
Подземни сообраќајници и паркиралиште.
Нов партерно уреден кеј.
Две нови градинки.
Реконстриуиран градски стадион.
Обновена Спортска сала.
Комплетно зазеленување на градот.
Вело парк.
4 затворени спортски игралишта.

И тоа не е се!

Повели Максим вечер да чуеш што е НАЈДОБРОТО за Куманово!

blank
blank
blank