Кои фризури ќе бидат хит оваа 2021 кај мажите (ФОТО)

Фризурите кај мажите оваа година, како и речиси секоја се движат во неколку трендови. Оние кај мажите со кратка коса, кај оние со средна должина и кај оние со долга коса.

Е сега следи моментот на носење.

Како вие обожавате? Многумина би рекле дека сакаат фризура пери носи. Или во превод, кратка која не бара многу грижа.

Има мажи кои поминуваат по 30 минути во местење на фризурата.

Но, еве кои фризури кај мажите ќе бидат тренд оваа сезона.

Извор: https://friday.mk/