По хит филмот „Тома“, наскоро следува и истоимена серија

По хит филмот „Тома“ кој предизвика бура од емоции и реакции кај гледачите од регионот, доаѓа и истоимената серија посветена на легендарната музичка ѕвезда Тома Здавковиќ. 

Зоран Лисинац, еден од режисерите и сценаристи, вели дека таа ќе биде поразлична од филмот.

„Серијата има осум епизоди и подетално ќе го следи неговиот живот и ги опфаќа сите негови жени. ألعاب لربح المال Во серијата ќе има 400 минути материјал“, 

истакнува Лисинац за српските медиуми.

Серијата ќе почне да се прикажува оваа есен.

Биографскиот филм за фолк легендата Тома Здравковиќ, со Милан Мариќ во насловната улога, оствари голем успех во целиот регион. الكزينو Во режија на Лисинац и Драган Бјелогрлиќ, „Тома“ го прикажува Здравковиќ на почетоците и на врвот на славата, но и како го допрел дното во приватниот живот. لعبه bingo  

Слични вести

Спорт