Заев

Од 130-та седница на Владата: Донесена одлука за намалување на ризиците за раст на цената на струјата; Утврдена нова стратешка инвестиција во енергетиката вредна 184 милиони евра; Започна усогласувањето со телекомуникациските оператори за ставање во функција на единствениот европски број за алармирање на кризи и опасности 112