Ковачевски: ВМРО-ДПМНЕ неосновано ме обвинува, а тие за секоја одлука патуваат во Будимпешта

Николовски од Валандово: Северна Македонија ќе продoлжи да биде лидер во искористеност на ИПАРД, тоа е влог во развој на земјоделството и економијата

Од четвртата седница на Владата: ЕСМ ќе управува со БЕГ заради континуирано обезбедување топлинска енергија

Ковачевски – Бомгартнер: Скопје и Париз испишуваат ново поглавје на соработка која рефлектира со прва инвестиција од 270 милиони евра за соларен парк

Средба на министерот Спасовски со амбасадорот на Република Унгарија д-р Лазло Иштван Дукс

Ковачевски: ВМРО-ДПМНЕ неосновано ме обвинува, а тие за секоја одлука патуваат во Будимпешта

Николовски од Валандово: Северна Македонија ќе продoлжи да биде лидер во искористеност на ИПАРД, тоа е влог во развој на земјоделството и економијата

Од четвртата седница на Владата: ЕСМ ќе управува со БЕГ заради континуирано обезбедување топлинска енергија

Ковачевски – Бомгартнер: Скопје и Париз испишуваат ново поглавје на соработка која рефлектира со прва инвестиција од 270 милиони евра за соларен парк

Средба на министерот Спасовски со амбасадорот на Република Унгарија д-р Лазло Иштван Дукс

Спасовски: Релевантни меѓународни институции ја рангираа државата како најбезбедна од земјите од Западен Балкан

Дали е загрозена политичката кариера на Борис Џонсон?

Британскиот министер за здравство: 20.000 луѓе годишно умираат и од грип, па не ја затвораме земјата